Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige online oplevelse. Hvis du fortsætter, antager vi at du er tilfreds med at din web browser modtager cookies fra vores hjemmeside. Se vores cookie vilkår for mere information omkring cookies og hvordan de kan administreres.

Persondatapolitik

Denne persondatapolitik forklarer, hvordan Global FinReg A/S behandler og sikrer dine personoplysninger.

1. Dataansvarlig

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

Global FinReg A/S

Saralyst Allé 40

8270 Højbjerg

CVR-nr. 38962639

info@globalfinreg.com

2. Beskrivelse af behandlingen

Business to business

Global FinReg A/S sælger ikke produkter eller serviceydelser til privatpersoner.

Personoplysninger anvendes udelukkende som middel til kontakt og kommunikation med virksomheder og øvrige juridiske enheder i forbindelse med behandling af data til LEI kode ansøgninger.

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger

  • Navn
  • E-mail
  • Telefonnummer

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder

  • Direkte fra dig
  • Fra lokale og globale virksomhedsregistre
  • Fra andre kilder der er offentligt tilgængelige f.eks. telefonregister og hjemmesider

Vi behandler dine personoplysninger baseret på følgende behandlingsgrundlag

  • For effektivt at kunne arbejde sammen med vore samarbejdspartnere (Local Operating Units) i forbindelse med udstedelse og vedligehold af LEI koder.

Vi kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder

(i) Til fremtidige koncernforbundne selskaber
(ii) Til leverandører (LOU’s) vi samarbejder med for at støtte vores virksomhed i at kunne ansøge og udstede LEI numre til alle typer juridiske enheder, hvor et LEI nummer er påkrævet for at kunne fortage finansielle transaktioner.
(iii) Hvis det er påkrævet ifølge en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt

• I forbindelse med samarbejde og salg samt levering af produkter og tjenester vil vi opbevare dine personoplysninger i op til 6 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt

• I forbindelse med levering af vores produkter og tjenester vil vi opbevare dine personoplysninger i op til 6 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.
• Generelt vil personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke registrerede kunder blive slettet efter 1 år, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

Markedsføring

Personoplysninger anvendes til markedsføringsmæssige formål, herunder at målrette vores kommunikation med dig på baggrund af dine interesseområder samt din adfærd (digital adfærd på vores hjemmesider og købshistorik) for at sende dig relevant markedsføring.

Produktudvikling og statistik
Forretnings- og produktudvikling
• Personoplysninger indsamles ved din brug af vores hjemmesider til undersøgelser, statistik og analyser med henblik på forbedring af produkter, tjenester og teknologier.

Statistik

• Personoplysninger anvendes til at udarbejde statistikker for dit og andres brug af vores hjemmeside.

Optimering af brugeroplevelse på hjemmeside

• Personoplysninger indsamles ved dit brug af vores hjemmeside. Disse oplysninger bruger vi til at optimere brugeroplevelsen på vores hjemmeside og de ydelser vi tilbyder.

3. Konsekvenser ved behandlingen


Når vi behandler personoplysninger om dig til brug for markedsføring vil vi analysere og profilere dig på baggrund af din adfærd, for at gøre vores markedsføring og øvrig kommunikationen så relevant som muligt for dig.

4. Overførsler til lande udenfor EU/EØS


Vi kan overføre dine personoplysninger til lande udenfor EU/EØS herunder USA.
USA er af Kommissionen vurderet, som et land, der generelt enten via lovgivning eller via andre foranstaltninger sikrer et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau af personoplysninger.

5. Pligtmæssig information


Følgende oplysninger er obligatoriske:
• Navn, e-mail-adresse og telefonnummer

6. Dine rettigheder


Du har følgende rettigheder:
• Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
• Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
• Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
• Du har en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring, herunder målrettet markedsføring. Det kan du gøre ved at sende en mail til info@globalfinreg.com.
• Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
• Du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.
Du har altid mulighed for at afmelde vores kommunikation modtaget via e-mail ved at sende e-mail til info@globalfinreg.com
I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked via denne hjemmeside. Den til enhver tid gældende version af denne politik kan findes på vores hjemmeside www.leinummer.dk/home/personaldata

Sidst opdateret: [22.05.2018]